Het leidersteam

Wij zijn een team van leiders met ieder een eigen functie. We dienen graag de kerk van God, zowel door woord als daad.

Naast het leidersteam is er een grote groep van vrijwilligers die betrokken is in de kring, de mannengroep, vrouwengroep, jeugd, tieners en het kinderwerk.

Geert De Mets

Geert de Mets

Sinds 1982 ben ik met Mieke getrouwd, we hebben 4 kinderen (Steven, Bram, Nele, Timo). Ik hoop dat mijn werkzaamheden in de Gemeente van Halle, zowel persoonlijk als gezamenlijk, mogen groeien in liefde voor onze Redder en Heer Jezus Christus!

Ik ben trouw in mijn betrokkenheid. Ik wil mensen bemoedigen om volhardend te zijn in het nastreven van een geestelijke relatie met God.

Het is voor mij een geweldig voorrecht om in de dienst van Jezus Christus te staan.

Roger Stuker

Ik ben getrouwd met Ruth en vader van 4 kinderen (Abel, Hanna, Elias, Gabriel). Mijn verlangen is bouwen aan relaties, zodat mensen die ver van God leven veranderen door Gods liefde. Ik hoop dat velen Jezus mogen leren kennen als de Verlosser en Heer van hun leven.

Ik heb een passie om iedereen een stap dichter bij Jezus Christus te zien.

Naast enthousiast te zijn voor de kerk, hou ik van fietsen, wandelen en… ik ben goed in praktisch werk. Handige Harry is mijn middelnaam!